Cookie Beleid

Deze cookieverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 2 oktober 2020 en is van toepassing op burgers van de Europese Economische Ruimte.

1. Inleiding

Onze website,  https://www.pngplay.com/  (hierna: “de website”) maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (voor het gemak worden alle technologieën “cookies” genoemd). Ook worden cookies geplaatst door derde partijen waarmee wij een overeenkomst hebben gesloten. In het volgende document informeren wij u over het gebruik van cookies op onze website.

2. Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of naar de desbetreffende servers van derden worden teruggestuurd.

3. Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website correct en interactief te laten werken. Deze code draait op onze server of op uw apparaat.

4. Wat is een webbaken?

Een webbaken (of pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een web dat wordt gebruikt om verkeer op een web te volgen. Om dit te doen, worden verschillende gegevens over u opgeslagen met behulp van webbakens.

5. Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij u een pop-upvenster met uitleg over cookies. Zodra u op “Selectie accepteren” klikt, geeft u ons toestemming om de categorieën cookies en plug-ins te gebruiken, zoals beschreven in deze cookieverklaring en pagina met privacybeleid . U kunt het gebruik van cookies uitschakelen via uw browser, maar houd er rekening mee dat onze website mogelijk niet meer naar behoren functioneert.

5.1 Beheer uw toestemmingsinstellingen

6. Cookies

6.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website correct werken en dat uw gebruikersvoorkeuren onthouden blijven. Door het plaatsen van functionele cookies maken we het voor u gemakkelijker om onze website te bezoeken. Zo hoef je bij een bezoek aan onze website niet steeds dezelfde informatie in te vullen en blijven de artikelen bijvoorbeeld in je winkelmandje totdat je betaald hebt. Wij kunnen deze cookies plaatsen zonder uw toestemming.

6.2 Analytische cookies

We gebruiken analytische cookies om de website-ervaring voor onze gebruikers te optimaliseren. Met deze analytische cookies verkrijgen wij kennis van het gebruik van onze website. Voor het plaatsen van analytische cookies vragen wij uw toestemming.

6.3 Advertentiecookies

Op deze website gebruiken wij advertentiecookies, waarmee wij de advertenties voor u kunnen personaliseren en wij (en derde partijen) informatie verkrijgen over de resultaten van de campagne. Dit gebeurt op basis van een profiel dat we maken met uw klikken en navigatie in en uit  https://www.pngplay.com/  . Met deze cookies wordt u als bezoeker van de website gekoppeld aan een uniek ID, waardoor u bijvoorbeeld niet meer dan één keer dezelfde advertentie ziet.

Omdat deze cookies zijn gemarkeerd als tracking cookies, vragen wij je toestemming voor het plaatsen ervan.

6.4 Social media-knoppen

Op onze website hebben wij buttons voor Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp en Instagram opgenomen om pagina’s te kunnen promoten (bv. “liken”, “pinnen”) of delen (bv. “tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Whatsapp en Instagram. Deze buttons werken door middel van code van Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp en Instagram zelf. Deze code bevat cookies. Deze social media buttons kunnen bepaalde informatie opslaan en verwerken, op deze manier kan een gepersonaliseerde advertentie getoond worden.

Lees het privacybeleid van deze sociale netwerken (die regelmatig kunnen wijzigen) om te weten wat zij doen met uw (persoons)gegevens die zij met deze cookies verwerken. De gegevens die zij ontvangen worden zo veel mogelijk geanonimiseerd. Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp en Instagram bevinden zich in de Verenigde Staten.

7. Gebruikte cookies

Google-analyse

Wij gebruiken Google Analytics voor websitestatistieken. Lees verder

Naam Behoud Functie
Statistieken (anoniem)
_ga 2 jaar Paginaweergaven tellen en bijhouden
Deel

Lees voor meer informatie het  privacybeleid van Google Analytics  .

Google Ads-optimalisatie

We gebruiken Google Ads Optimization om advertenties weer te geven. Lees verder

Naam Behoud Functie
Marketing / Tracking
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
google_experiment_mod * 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
Doel in afwachting van onderzoek
OGPC
Deel

Lees het privacybeleid van Google Ads Optimization voor meer informatie   .

Toevoegen aan willekeurig

We gebruiken AddToAny om recente social posts en/of social share buttons weer te geven. Lees verder

Naam Behoud Functie
Functioneel
__cfduid 30 dagen Identificeer vertrouwd webverkeer
uvc 1 dag Functie voor taakverdeling
Deel

Lees het privacybeleid van AddToAny voor meer informatie   .

Wufoo

We gebruiken Wufoo is een webapplicatie die ons helpt bij het bouwen van online contactformulieren die eigendom zijn van SurveyMonkey. Lees het Wufoo-privacybeleid en het  SurveyMonkey-privacybeleid .

reCAPTCHA

We gebruiken de reCAPTCHA-service, een CAPTCHA-systeem, een systeem waarmee webhosts onderscheid kunnen maken tussen menselijke en geautomatiseerde toegang tot websites. Lees de Privacy Voorwaarden .

Twitter

We gebruiken Twitter om recente social posts en/of social share buttons weer te geven. Lees verder

Naam Behoud Functie
Marketing / Tracking
metrics_token volhardend Opslaan als de gebruiker ingesloten inhoud heeft gezien
Functioneel
local_storage_support_test volhardend Functie voor taakverdeling
Deel

Lees voor meer informatie het  privacybeleid van Twitter  .

LinkedIn

Wij gebruiken LinkedIn om recente social posts en/of social share buttons te tonen. Lees verder

Naam Behoud Functie
Marketing / Tracking
X-LI-IDC sessie Bieden cross-page functionaliteit
bcookie 2 jaar Browserdetails opslaan
li-oatml 1 maand Advertentieweergave of retargeting inschakelen
li_sugr 3 maanden Browserdetails opslaan
UserMatchHistory 30 dagen Advertentieweergave of retargeting inschakelen
lidc 1 dag Bewaar acties van gebruikers op de site
bscookie 2 jaar Bewaar acties van gebruikers op de site
Functioneel
Bizografie OptOut 10 jaar Privacyvoorkeuren opslaan
Doel in afwachting van onderzoek
linkedin_oauth_ * sessie
Deel

Lees het privacybeleid van LinkedIn voor meer informatie   .

FeedBurner-e-mail

Lees voor meer informatie het  FeedBurner-e-mailoverzicht en de veelgestelde vragen en het privacybeleid van Google .

Voeg dit toe

We gebruiken AddThis om knoppen voor sociaal delen aan te bieden. Lees verder

Naam Behoud Functie
Doel in afwachting van onderzoek
__atuvs 1 jaar
_at.cww
op het randje volhardend
at-lojson-cache-ra- * volhardend
ouid 1 jaar
na_tc
na_id
mus 1 jaar
plaats 13 maanden Locatiegegevens opslaan
cw_id
uit
psc
at-lojson-cache-wp- * volhardend
__atssc
__atuvc 13 maanden Bewaar acties van gebruikers op de site
Statistieken
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
_at.hist. * volhardend Bewaar de gebruiksgeschiedenis van de gebruiker
UID 1 jaar Sla een unieke gebruikers-ID op
Deel

Lees het privacybeleid van AddThis voor meer informatie   .

Deel

Deze gegevens worden niet gedeeld met derden.

Google-advertenties

We gebruiken Google Ads voor advertenties. Lees verder

Naam Behoud Functie
Marketing / Tracking
google_pem_mod volhardend Advertentieweergave of retargeting inschakelen
advertenties / ga-publiek niets Informatie opslaan voor remarketingdoeleinden
Deel

Lees het privacybeleid van Google Ads voor meer informatie   .

Facebook

We gebruiken Facebook om recente social posts en/of social share buttons te tonen. Lees verder

Naam Behoud Functie
Marketing / Tracking
_fbc 2 jaar Laatste bezoek opslaan
fbm * 1 jaar Accountgegevens opslaan
xs 3 maanden Een unieke sessie-ID opslaan
NS 3 maanden Advertentieweergave of retargeting inschakelen
_fbp 3 maanden Bezoeken op meerdere sites opslaan
datr 2 jaar Voorkom fraude
sb 2 jaar Browserdetails opslaan
* _fbm_ 1 jaar Accountgegevens opslaan
Functioneel
wd 1 week Schermresolutie bepalen
handeling 90 dagen Gebruikers ingelogd houden
c_user 90 dagen Sla een unieke gebruikers-ID op
csm 90 dagen Voorkom fraude
aanwezigheid sessie Opslaan en volgen of het browsertabblad actief is
Deel

Lees het privacybeleid van Facebook voor meer informatie   .

Google-lettertypen

We gebruiken Google Fonts om weblettertypen weer te geven. Lees verder

Naam Behoud Functie
Marketing / Tracking
Google Fonts-API niets Vraag naar het IP-adres van de gebruiker
Deel

Lees het privacybeleid van Google Fonts voor meer informatie   .

Verscheidene

Naam Behoud Functie
Doel in afwachting van onderzoek
tcb_google_fonts
pagespeed_desktop
goog_pem_mod
adagioScript
pagespeed_mobile
psn_result_time
prebid.cookieTest
pagespeed_desktop_orig
google_adsense_settings
psn_result_psnscores
_pubcid_exp
psn_result_origscores
pushbird-pv
pagespeed_mobile_orig
os_pageViews
pagespeed_usability
_pubcid
gezegde
pagespeed_usability_orig
pushbird-fp
psn_cache_timestamp
__qca
pushbird-video
__jaar
apbct_antibot
OptanonToestemming
OptanonAlertBoxGesloten
Deel

Deze gegevens worden niet gedeeld met derden.

8. Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U heeft het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang ze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u heeft het recht op inzage in uw persoonsgegevens die bij ons bekend zijn.
  • Recht op rectificatie: u heeft het recht om uw persoonsgegevens op elk gewenst moment aan te vullen, te corrigeren, te wissen of te blokkeren.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonsgegevens te laten verwijderen.
  • Recht op overdracht van uw gegevens: u heeft het recht om al uw persoonsgegevens op te vragen bij de verwerkingsverantwoordelijke en deze volledig over te dragen aan een andere verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht van verzet: u kunt zich verzetten tegen de verwerking van uw gegevens. Wij voldoen hieraan, tenzij er goede redenen zijn voor de verwerking.

Neem contact met ons op om deze rechten uit te oefenen. Zie hiervoor de contactgegevens onderaan deze cookieverklaring. Als u een klacht heeft over hoe wij met uw gegevens omgaan, horen wij dat graag van u, maar u heeft ook het recht om een ​​klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

9. Activeren, deactiveren en verwijderen van cookies

U kunt uw internetbrowser gebruiken om cookies automatisch of handmatig te verwijderen. Ook kunt u aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst kunnen worden. Een andere mogelijkheid is om de instellingen van uw internetbrowser zo te wijzigen dat u telkens een bericht ontvangt wanneer er een cookie wordt geplaatst. Raadpleeg voor meer informatie over deze opties de instructies in het gedeelte “Help” van uw browser.

Houd er rekening mee dat onze website mogelijk niet goed werkt als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u de cookies uit uw browser verwijdert, worden deze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een volgend bezoek aan onze websites.

10. Contactgegevens

Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via de volgende contactgegevens:

Website:  https://www.pngplay.com/
E-mail:  [email protected]

Dit cookiebeleid is gesynchroniseerd met  cookiedatabase.org  op 24 augustus 2020

IK RAAD U AAN HET COOKIEBELEID TE LEZEN

Voor het onderhouden van deze website gebruik ik cookies die op uw apparaat zijn geïnstalleerd, eigen (noodzakelijk voor de website) en derde partijen (analyse, profilering en reclame) om een ​​profiel aan te maken op basis van uw surfgedrag. U kunt de toestemming voor cookies intrekken zoals u wilt op genoemde cookiepagina; of accepteer ze door op “Cookies accepteren” te klikken en verder te browsen.